Vertel eens over je bedrijf en wat je daarin het meest aantrekt?

Expat Mortgages. Werken met een geweldig team aan mensen. Proberen om de hypotheek voor onze internationale cliënten, die in Nederland wonen en werken en hier de taal niet spreken, de gebruiken niet kennen en geen netwerk hebben, zich toch thuis te laten voelen.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Dat ik mensen in hun kracht kan en mag zetten. Soms een arm om de schouder (kan even niet) soms een schop onder de kont (met anderhalve meter afstand uiteraard). Vaak een luisterend oor, een spiegel die ik ze voor kan houden of een welgemeend advies. Mensen helpen om hun potentieel te benutten en ieder op hun eigen manier succesvol te zijn.

Wat zijn jouw uitdagingen voor 2021?

Er voor blijven zorgen dat ik toegevoegde waarde lever in datgene dat ik doe. Het proces niet ophouden, maar liefst versnellen of versoepelen. Er enorm veel lol in blijven houden.

Wat is onze link?

Ieder heeft zijn kwaliteiten. Arbeidsrecht is zeker niet mijn kwaliteit. De ‘regelkant’ van de zaak überhaupt niet. Met jouw kennis en kunde heb je ons enorm geholpen. Ondanks het feit dat wij het altijd goed hebben willen doen, deden wij het klaarblijkelijk niet zo goed als dat wij dachten. Hoopten. Je hebt ons geholpen met nieuwe contracten en een nieuwe structuur. Daar zijn wij je zeer erkentelijk voor. Een vakvrouw op en top!

Wat is het beste advies dat je hebt gekregen?

Om contact met jou op te nemen!