Beste bezoeker,

Met ingang van 1 oktober 2023 is EKLegal samengegaan met TEN Advocaten met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Waalwijk en Oss.
Emmie van de Venn-Koppens is toegetreden als kantoorpartner van TEN en blijft werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Zij is bereikbaar via de volgende contactgegevens:

E-mail:
[email protected]

Website: https://tenadvocaten.nl/advocaten/
emmie-van-de-venn/

Telefoon:
+31 (0)73 760 0100
+31 (0)6 20323213

X

Over EKlegal

Over EKlegal

EKlegal is opgericht door Emmie van de Venn-Koppens. Emmie heeft jarenlange ervaring als advocaat op het gebied van het arbeidsrecht & privacy. Na haar studie aan de Universiteit Leiden was Emmie werkzaam bij Houthoff Buruma advocaten in Den Haag en Rotterdam, op de sectie arbeidsrecht en verzekeringsrecht. In 2005 maakte zij de overstap naar Delissen Martens advocaten in Den Haag, waar zij zich verder specialiseerde in het arbeidsrecht. Emmie was daar grondlegger van de sectie arbeidsrecht, en stond in het bijzonder werkgevers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren bij.

In 2016 startte Emmie haar eigen kantoor EKlegal, dé business partner voor ondernemers in het arbeidsrecht & privacy. Emmie blijft binnen haar eigen kantoor werkzaam als advocaat arbeidsrecht & privacy, waarbij de focus ligt op het bijstaan van ondernemers/werkgevers.

Emmie heeft de Grotius specialisatieopleiding arbeidsrecht afgerond. Daarnaast is Emmie lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda
‘s-Hertogenbosch en de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten. Zij publiceert ook regelmatig over actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsrecht & privacy.

Emmie van de Venn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees het gehele cv van Emmie op LinkedIn.