Beste bezoeker,

Met ingang van 1 oktober 2023 is EKLegal samengegaan met TEN Advocaten met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Waalwijk en Oss.
Emmie van de Venn-Koppens is toegetreden als kantoorpartner van TEN en blijft werkzaam als advocaat arbeidsrecht. Zij is bereikbaar via de volgende contactgegevens:

E-mail:
[email protected]

Website: https://tenadvocaten.nl/advocaten/
emmie-van-de-venn/

Telefoon:
+31 (0)73 760 0100
+31 (0)6 20323213

X

Werkwijze

Persoonlijke aanpak en concrete adviezen

EKlegal staat voor een persoonlijke aanpak en concrete adviezen in begrijpelijke taal. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een probleem. Het liefst zonder de tussenkomst van een rechter maar als het niet anders kan, gaan we die ook niet uit de weg. Risico’s onderkennen, afwegen en soms bewust nemen. Dat alles vanzelfsprekend zonder de juridische grenzen uit het oog te verliezen.

EKlegal zal in een eerste (intake)gesprek direct aangeven waar uw kansen en risico’s liggen en welke strategie volgens ons tot het optimale resultaat kan leiden.

Op iedere opdracht zijn de algemene voorwaarden van EKlegal van toepassing. EKlegal kent een kantoorklachtenregeling en is aangesloten bij de Klachten- en Geschillenregeling Advocatuur . EKlegal kan geen derdengelden ontvangen omdat zij geen stichting derdengelden ter beschikking heeft.

Netwerk

EKlegal maakt gebruik van een vaste kring van adviseurs op het gebied van ondernemingsrecht, fiscaal recht en andere gerelateerde rechtsgebieden. Op deze wijze kan EKlegal uw zaak zonodig ook van andere kanten belichten.

Tarief

EKlegal werkt zonder staf en dus zonder hoge overheadkosten.
U betaalt bovendien geen kantoorkosten. Wat overblijft is een eerlijk tarief.
Ook kunnen er vaste prijsafspraken worden gemaakt.