EKlegal, advocaat in arbeidsrecht, bestaat 1 jaar! Het is een cliché maar wat vliegt de tijd! Een jaar geleden maakte ik de stap naar het eigen ondernemerschap en ging ik het grote avontuur aan. Zelfstandig advocaat arbeidsrecht zijn. Het was een jaar met mooie cases, en vooral een jaar met voldoening. Voldoening door wat je voor een ander kunt betekenen.

 

Voldoening in de vorm van het bijstaan van een (nieuwe) werkgever die in het oerwoud van regelgeving omtrent ziekte advies nodig had, en die nu samen met de werknemer weer richting heeft gekregen in het re-integratietraject. Maar ook de werkgever die na twee jaar ziekte toch afscheid kon nemen van een werknemer zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. En natuurlijk is het ook dankbaar om juist aan de andere kant te staan en een werknemer te begeleiden bij het treffen van een goede vertrekregeling, zodat die daarna weer opgelucht en met nieuwe energie verder kan.

 

En natuurlijk ben ik trots op wat er is opgebouwd in het afgelopen jaar! Een mooie klantenkring van werkgevers, die ik zowel in mijn kantoor in Den Bosch als in Den Haag kan ontvangen en bedienen. Werkgevers die ik, nu ik zelf ondernemer ben, nog beter kan vooruit kan helpen en adviseren.

 

Deze basis geeft vertrouwen voor de komende jaren, waarin EKlegal verder gaat bouwen. Mijn doel is het verder uitbreiden van mijn netwerk en het verstevigen van bestaande relaties door proactief te blijven meedenken. Het verder uitbouwen van specialisaties zoals ‘de zieke werknemer’ en internationaal arbeidsrecht blijft ook mijn focus houden. Tevens hoort bij bouwen het onderzoeken van samenwerking met andere advocaten, die een aanvulling kunnen zijn op EKlegal.

 

Kortom, ambitie genoeg. Voor nu spreek ik mijn dank uit voor het vertrouwen in het afgelopen jaar! Ik kijk uit naar wat er komen gaat!

 

Wil je op de hoogte blijven van actualiteiten op het gebied van arbeidsrecht? Onderwerpen als privacy in het arbeidsrecht en de voortgang van wet DBA (de vervanger van de VAR) staan op de agenda. Blijf de nieuwspagina goed in de gaten houden.